Compact en krachtig

Mavic 2 Enterprise Advanced

Het nieuwe paradepaardje van DJI: ‘De Mavic 2 Enterprise Advanced’. Een compacte drone voorzien van krachtige sensoren.

Bestel nu bij DRONExpert Netherlands met de beste service die u van ons gewend bent!

€4500 excl. BTW

De Mavic 2 Enterprise Advanced biedt enorme prestatieverbeteringen – inclusief verbeterde warmtebeeldresolutie, 32x digitale zoom en centimeter-nauwkeurige positiebepaling met behulp van de nieuw optioneel geïntegreerde RTK-antenne.

Verwachte levertijd van de Mavic 2 Enterprise Advanced is half Maart. Bestellen is echter nu al mogelijk.

Bestel de Mavic 2 Enterprise Advanced bij DRONExpert en krijg de A1/A3 + A2 opleiding van €165,28 euro voor €82,64 (excl btw) euro. Zo kunt u straks optimaal aan de slag met de nieuwe Mavic 2 Enterprise Advanced.

Kenmerken en specificaties van de nieuwe Mavic 2 Enterprise Advanced:

De nieuwe Mavic 2 Enterprise Advanced is het nieuwe compacte paradepaard van DJI. De compacte Mavic 2, voorzien van een krachtigere warmtebeeld camera dan zijn voorganger.

Dankzij zijn hoge resolutie warmtebeeld camera en RGB Camera wordt het nauwkeurig vastleggen van diverse missies mogelijk. Naast de hoge resolutie camera’s is het ook mogelijk de DJI Mavic 2 Enterprise Advanced te voorzien van een RTK GPS module, voor centimeter nauwkeurigheid!

640 x 512px Thermal Camera

48MP RGB Camera

32x Digital Zoom 

Centimeter nauwkeurig met RTK

10km Full HD Transmissie

Omnidirectional obstacle Sensing

De Mavic 2 Enterprise Advanced beschikt over een warmtebeeld sensor met een resolutie van 640x512px. De camera heeft een framerate van 30hz, en beschikt over 16x digitale zoom. Met een temperatuur nauwkeurigheid van +- 2 graden, is de camera zeer breed inzetbaar. Fotos opnemen doet de camera in R-JPEG, video in MP4. Ook beschikt de camera over Spot meting, en gemiddelde meting over een bepaald gebied.

RGB camera: 32 x digitale zoom

De kleurencamera op de DJI Mavic 2 Enterprise Advanced bestaat uit een 1/2″ CMOS sensor van 48 megapixel. Deze heeft een lenshoek van 84°, wat gelijkstaat aan een 24mm lens. Verder beschikt de camera over een diafragma van f/2.8, schiet deze foto’s van maximaal 8000×6000 pixels, en kan hij 1080 en 4k video opnemen. Door de 48 megapixel sensor is het mogelijk om maar liefst 32x (digitaal) in te zoomen, waarvan 4x Lossless bij het opnemen van video.

Dual-vision

De Mavic 2 Enterprise Advanced biedt u RGB en thermisch beeld. Deze beelden kunt u naast elkaar zien.

RTK GPS

De DJI Mavic 2 Enterprise Advanced kan optioneel worden voorzien van een RTK GPS Module. Met de RTK GPS module kan er centimeter level nauwkeurigheid gehaald worden. 

Creëer tot wel 240 waypoints om automatisch gedetailleerde inspecties uit te voeren.

Compact en krachtig

De Mavic 2 Enterprise Advanced is compact en daardoor zeer eenvoudig mee te nemen. Verder is de DJI Mavic 2 Enterprise binnen enkele ogenblikken klaar om te vliegen (mede dankzij de bijgeleverde DJI smart controller).

Bestel nu bij DRONExpert


Bel mij