Klaar voor gebruik

Pakketten 'klaar om te vliegen'

DRONExpert Nederland biedt een diversiteit aan thermische, multispectrale en andere industriële oplossingen. Voor vrijwel elke drone toepassing bieden wij een geschikte oplossing. Zowel ‘Ready to Fly’ als ‘Do it Yourself’ paketten zijn beschikbaar.

Hieronder een overzicht van de meest verkochte ‘Ready to fly’ pakketten. Bent u op zoek naar een andere configuratie? Neem dan contact met ons op.

Mavic 2 Boson

Omschrijving

Heeft u al een Mavic 2 en wilt u uitbreiden met thermisch?

Voor de DJI Mavic 2 heeft DRONExpert Nederland de Boson Click’nGo ontwikkeld. Deze kan eenvoudig worden gemonteerd zonder aanpassingen aan uw Mavic 2 drone.

Specificaties

Compact en krachtig

Mavic 2 Enterprise Advanced

De nieuwe Mavic 2 Enterprise Advanced is het nieuwe compacte paradepaard van DJI. De compacte Mavic 2, voorzien van een krachtigere warmtebeeld camera dan zijn voorganger.

Weidevogel drone

Omschrijving

De DRONExpert weidevogeldrone modeljaar 2020 is geheel vernieuwd. De nieuwe weidevogeldrone is zeer handzaam en daardoor makkelijk mee te nemen.

Specificaties

Mavic 2 Thermal Gimbal

Omschrijving

De DRONExpert Mavic 2 Thermal Gimbal is door DRONExpert Netherlands speciaal ontwikkeld voor de Mavic 2 met een FLIR Vue/TAU2 camera. Onze kennis, ervaring en innovativiteit heeft geresulteerd in een compacte en multifunctionele payload voor de Mavic 2 met de langst mogelijke vliegtijd.

Specificaties

Reekalf drone

Omschrijving

De reekalveren thermische zoek drone is een perfect uitgebalanceerde warmtebeeld drone welke uitermate geschikt is voor het opsporen van reekalveren.

Specificaties

Mavic 2 Dual

Omschrijving

DJI Mavic 2 Enterprise Dual is de broer van de Mavic 2 Enterprise Zoom. De apparaten zijn vergelijkbaar, maar zijn uitgerust met een andere camera setup. 

Specificaties

Parrot Anafi Thermal

Omschrijving

De Parrot Anafi Thermal beschikt over een “normale” 4K met een 21 megapixel Sony sensor camera en een FLIR Lepton 3.5 camera. De beelden kan je over elkaar heen leggen.

Specificaties

Parrot Anafi USA

Omschrijving

Het nieuwe parade paardje van Parrot.

De nieuwe Parrot Anafi USA, voorzien van een 320 thermische camera en 32x RGB zoom.

 

Specificaties

Matrice 300 RTK

Omschrijving

De DJI Matrice 300 is een drone uit de DJI Matrice lijn, speciaal geschikt voor inspecties, industrie en overheidsdiensten. De DJI Matrice 300 RTK Beschikt o.a. over:

  • Een vliegtijd van maximaal 55 minuten.
  • Dual Remote( verschillende mogelijkheden: piloot/cameraoperator, Piloot/leerling modus, en de mogelijkheid om tijdens het vliegen de besturing volledig over te dragen)
  • 3D obstakel detectie aan alle zijden, met een bereik tot wel 40 meter en instelbare afstanden.
  • UAV Health Management System
  • 9KG MTOM, payload capaciteit van max 2.7 kg.
  • Mogelijkheid om met slechts 3 motoren veilig te landen.
  • SmartPin en Track: PinPoint, Smart Track en Location Sharing.
  • Ocusync Enterprise videoverbinding (3 gelijktijdige videostreams)