DRONExpert Netherlands

Thermische oplossingen

DRONExpert Nederland biedt een scala aan thermische oplossingen. Voor elke toepassing bieden wij een geschikte oplossing. Zowel ‘Ready to Fly’ als ‘Do it Yourself’ paketten zijn beschikbaar.

Onderstaand vindt U onze meest verkochte samengestelde thermische drone systemen. Bent u op zoek naar een compleet systeem? We overleggen graag persoonlijk met u om uw wensen te bespreken en te bepalen welk systeem het best geschikt is voor uw toepassing.

Mavic (air) 2 Boson Click'nGo

Omschrijving

Heeft u al een Mavic (air) 2 en wilt u uitbreiden met thermisch?

Voor de DJI Mavic (air) 2 heeft DRONExpert Nederland de Boson Click’nGo ontwikkeld. Deze kan eenvoudig worden gemonteerd zonder aanpassingen aan uw Mavic (air) 2 drone.

Specificaties

Mavic 2 Thermal Gimbal

DRONExpert Mavic 2 thermal gimbal

Omschrijving

De DRONExpert Mavic 2 Thermal Gimbal is door DRONExpert Netherlands speciaal ontwikkeld voor de Mavic 2 met een FLIR Vue/TAU2 camera. Onze kennis, ervaring en innovativiteit heeft geresulteerd in een compacte en multifunctionele payload voor de Mavic 2 met de langst mogelijke vliegtijd.

Specificaties

Search and Rescue drone

Mavic 2 TAU2 Click'nGo Gimbal

Heeft u al een Mavic 2 en wilt u deze geschikt maken voor Search and Rescue? Dan is de DRONExpert Click’nGo Gimbal met Flir Tau2 warmtebeeld camera en Automatic Hotspot Detection de beste oplossing.

Compact en krachtig

Mavic 2 Enterprise Advanced

De nieuwe Mavic 2 Enterprise Advanced is het nieuwe compacte paradepaard van DJI. De compacte Mavic 2, voorzien van een krachtigere warmtebeeld camera dan zijn voorganger.

Vue Pro Mount

Omschrijving

De trefwoorden voor de VUE PRO R V2.0 mount zijn: lichtgewicht, kwaliteit, perfecte prijs/kwaliteit verhouding en dit zonder concessies te doen in functionaliteit.

Beschikbaar voor

Boson Mount

Omschrijving

Voor de zeer compacte drones in de markt heeft DRONExpert Nederland de Boson mount ontwikkeld.

Het instap model Boson mount is ultra licht en weegt slechts 95 gram (complete mount inclusief camera), dit staat garant voor een lange vliegtijd.

Beschikbaar voor

Boson mount Inspire 2

Omschrijving

De FLIR Boson camera wordt als ‘slave’ bevestigd op de Zenmuse X5S camera van de Inspire 2. Dit betekent dat de FLIR Boson camera gestabiliseerd is en altijd in dezelfde richting kijkt als de Zenmuse X5S camera.

Specificaties

Thermal Gimbal 3

Omschrijving

De nieuwe geupgrade TG3 thermische gimbal is er voor de professionale gebruiker.

Deze gestabiliseerde thermische gimbal behoort tot één van de meest geavanceerde thermische systemen beschikbaar op dit moment.

Beschikbaar voor

Ready to fly Package

OmschrijvingBent u op zoek naar een thermische drone? Hier vind u de meest verkochte thermische systemen welke door DRONExpert Nederland zorgvuldig zijn samengesteld.

Pakketten