Compact en krachtig

Mavic 3 Thermal

Opvouwbare drone met thermische camera en positioneringsnauwkeurigheid op centimeters niveau dankzij de optionele RTK-module..

Bestel nu bij DRONExpert Netherlands met de beste service die u van ons gewend bent!

€4544,63 excl. BTW

Zet tot maximaal drie verschillende camera’s in tijdens belangrijke missies met de DJI Mavic 3 Thermal. Met zowel een groothoek, als thermische en 56× zoom camera, brengt u met de Mavic 3 Thermal iedere situatie helder in beeld. Een onmisbare tool voor hulpverleners en onderzoekers.

Thermal Camera
De DJI Mavic 3 Enterprise is voorzien van een thermische camera. Een onmisbare tool voor inspectie, hulpverlening en missies bij weinig licht.

48MP 1/2 CMOS Camera
DJI Mavic 3E is uitgerust met een 48MP groothoekcamera met een 1/2 CMOS en een zoomcamera om krachtige beeldmogelijkheden te leveren die vaak worden gebruikt voor landmetingen, inspecties en beveiliging.

Zoom Camera
Naast de groothoekcamera is er ook een zoomcamera aan boord. Deze camera ondersteunt hybride zoom tot 56x.

DJI O3 Enterprise HD Transmissie
Over afstand hoeft u zich geen zorgen te maken, want dankzij DJI O3 Enterprise Transmission biedt de Mavic 3 Thermal een HD overdracht van de camerabeelden tot maar liefst 8 kilometer. Ook 4G wordt ondersteund voor vliegen in complexe omgevingen met veel gebouwen.

RTK
Dankzij de RTK module heeft de DJI Mavic 3 Thermal een positioneringsnauwkeurigheid op centimetersniveau. LET OP: deze is niet standaard inbegrepen. Neem altijd vooraf contact met ons op, dan stellen we een pakket voor u op.

Omnidirectionele sensoren
De drone is uitgerust met een reeks aan sensoren welke het mogelijk maakt om objecten te lokaliseren in alle richtingen rondom de drone.

Accessoires
Op de plek van de RTK Module kan de drone ook uitgerust worden met andere handige accessoires, zoals spotlight, speaker en beacon.

Gewicht
De DJI Mavic 3 Thermal heeft een gewicht van 920 gram (exclusief accessoire).

Inclusief accu
De DJI Mavic 3 Thermal wordt geleverd inclusief Intelligent Flight Battery. Het opladen van de accu duurt ongeveer 70 minuten. Een volle accu resulteert in een maximale vliegtijd van 45minuten.

DJI RC Pro Enterprise
De DJI Mavic 3 Thermal wordt geleverd inclusief DJI RC Pro Enterprise Controller. Deze biedt een ingebouwd scherm met een verbluffende helderheid van maar liefst 1000 nits en toegang tot de nieuwste DJI Pilot 2 software. Tevens heeft de controller een ingebouwde microfoon voor text to speech.