lichtgewicht en praktisch

Parrot Sequoia Mount

De betaalbare en efficiënte NDVI drone waarmee u de groei en ontwikkeling van gewassen kunt monitoren

 

Sequoia mount
'Click'nGo'

Geen installatie nodig,
voor eigen Sequoia en DJI Mavic 2
895
  • Voor eigen DJI Mavic 2
  • DRONExpert Sequoia mount
  • Aansluitmateriaal
  • Draagkoffer
  • Handleiding
  • 2 batterijen (stroomvoorziening)
  •  

De Parrot Sequoia is een sensor die onder andere akker- en tuinbouwers, fruittelers, teelt- en bemestingsadviseurs in staat stelt om de groei en ontwikkeling van gewassen met behulp van drones te monitoren.

Een NDVI camera kan multispectrale beelden maken in het infraroodspectrum. Die data geeft u de mogelijkheid om het gebruik van voedingsstoffen aan te passen en actie te ondernemen in het geval van ziektes. Ook onkruiddetectie (bijvoorbeeld voor golfbanen) of het opsporen van specifieke soorten planten (bijvoorbeeld voor natuurbeherende organisaties) behoren tot de mogelijkheden.

De DRONExpert Sequoia mount stelt u in staat om de parrot sequoia camera aan uw drone te bevestigen. De DRONExpert Sequoia Mount is leverbaar als installatie voor eigen drone, maar ook als ready to fly pakket, vliegklaar voor gebruik.

Voeding

Stroomvoorziening of batterij

Voor optimale prestaties wordt de powerkabel geïnstalleerd in de drone, zodat de camera door de drone van stroom wordt voorzien. Hierdoor realiseren we een behoorlijke gewichtsbesparing en wordt er een maximale vliegtijd (tot 20 minuten) gerealiseerd.

De DRONExpert sequoia mount is compleet vliegklaar leverbaar, maar ook als ‘do it yourself’ pakket voor eigen drone en/of camera (Click’nGo). 

De Click’nGo Sequoia mount is voorzien van eigen accu waardoor er geen modificatie of installatie nodig is aan uw eigen Mavic 2. Dit is een goede optie als u de Mavic 2 niet wenst te modificeren.

makkelijk mee te nemen

Sunshine sensor inklapbaar

Een van de voordelen van de Mavic 2 drones is dat deze zeer compact zijn. Om de compactheid te waarborgen hebben we de sunshine houder inklapbaar gemaakt. Hierdoor past het geheel nog steeds in een compacte carry case of rugtas.

Door het compacte model en het lage gewicht is hij gemakkelijk te dragen, past hij in elke auto en kan hij zelfs mee op de fiets.

WBE_20191029_0030_small

Veiligheid voorop

Alle sensoren actief

Voor de beste vlieg ondersteuning is de DRONExpert Sequoia mount zo ontworpen, dat alle sensoren vrij zicht hebben en dus actief blijven (niet voor Phantom series).

Hierdoor heeft de operator optimale ondersteuning van alle aanwezige sensoren.

Ook beschikbaar voor andere modellen drones

Compatibility​

De DRONExpert Sequoia mount is ook leverbaar voor andere modellen drones:

Veilig vervoeren.

Draag koffer

De DRONExpert Sequoia mount word geleverd met een carry case waarin alle onderdelen veilig kunnen worden opgeborgen.

Door het compacte model en het lage gewicht is hij gemakkelijk te dragen, past hij in elke auto en kan hij zelfs mee op de fiets.


Neem contact met mij op