Volledige industriële drone onder de 4KG

3in1 thermal gimbal V2.0

De nieuwe geüpgrade 3in1 thermische gimbal opgebouwd op een Matrice 100 is er voor de professionele gebruiker. Deze gestabiliseerde thermische gimbal behoort tot èèn van de meest geavanceerde thermische systemen beschikbaar op dit moment en is te huur bij DRONExpert Nederland.

Simultaan realtime thermisch en RGB beeld

Dubbele camera setup

De thermische drone setup is voorzien van dubbele camera’s (RGB/thermisch). Dit betekend dat u simultaan daglicht en thermisch beeld tot u beschikking heeft.

Het thermisch beeld is zeer geschikt voor detectie en het RGB beeld is perfect voor herkenning

Post-processing, rapportage en gecalibreerde temperatuur meting

Radiometrische opnames

De setup is voorzien van een radiometrische camera en heeft op elke pixel een gecalibreerde temperatuurs waarde. U kunt de thermische opgenomen foto’s achteraf analyseren met FLIR Tools en hier rapportages mee genereren voor bijvoorbeeld uw opdrachtgever.

4 Automatic Hotspot

Sneller waarnemen met

DRONExpert Automatic hotspot detection

In veel toepassingen onmisbaar: de DRONExpert Automatic Hotspot Detection.

Wanneer het contrast van de temperaturen dicht bij elkaar ligt, dan is het snel detecteren van een object met thermisch beeld zeer lastig (zie foto links), met de DRONExpert Automatic Hotspot Detection krijgt u direct een melding in uw display wanneer er een hotspot wordt gedetecteerd door uw thermische camera, dit is mogelijk door meting op basis van temperatuurwaarde in de pixel. De drempel waarde van deze functie is naar wens instelbaar, zodat bijna elk gewenst object gedetecteerd kan worden.

Deze functionaliteit is onmisbaar voor Search and Rescue maar ook inzetbaar bij het zoeken naar dieren in het wild, vogels en eieren of bij industriële inspecties en zonnepanelen controle.

Realtime GPS hotspot informatie

GPS Automatische Hotspot Detectie

Deze functie is identiek aan de reguliere ‘Automatische Hotspot Detectie’, echter middels de ‘GPS Automatische Hotspot Detectie’ worden tevens de realtime GPS coördinaten weergegeven van de gemeten hotspot.

Op deze manier heeft u bijvoorbeeld bij ‘Search and Rescue’ direct de realtime GPS coördinaten van de persoon.

Heeft u deze functie nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

remote

Thermische controle onder je vingertoppen

LCD FLIR touch remote control

De thermische gimbal is voorzien van een LCD touch remote control, waarmee u de FLIR camera op afstand volledig kunt bedienen.

Deze LCD touch remote control unit is onmisbaar voor professionele toepassingen. Enkele functies wat u met de LCD touch control unit op afstand kunt bedienen:

* = Enkel met radiometrische camera’s.

De tripod holder.

De optionele tripod biedt extra comfort tijdens het vliegen. U kunt hier de thermische LCD en DJI controller op bevestigen. Deze kunnen dan tevens worden opgeladen door de geintegreerde (drone) batterij houder

Voorbeeld illustratie van de koffer (inbegrepen onderdelen onderstaand)

[booking]

Prijzen: