Kwaliteit, lichtgewicht en volledige functionaliteit

Phantom 4 + FLIR Vue Pro 640

Compact maar toch zeer krachtig. De Phantom 4 voorzien van een Vue Pro 640 13mm is nu te huur bij DRONExpert Nederland.

remote

Thermische controle onder je vingertoppen

LCD touch remote

De DRONExpert Vue Pro mount is voorzien van de nieuwe DRONExpert LCD touch remote, waarmee u de FLIR camera op afstand volledig kunt bedienen.

De DRONExpert LCD touch remote is onmisbaar voor professionele toepassingen. Functies die u met de remote op afstand kunt bedienen zijn:

Simultaan realtime thermisch en RGB beeld

Dubbele camera setup


De thermische drone setup is voorzien van dubbele camera’s (RGB/thermisch). Dit betekend dat u simultaan daglicht en thermisch beeld tot u beschikking heeft.
Het thermisch beeld is zeer geschikt voor detectie en het RGB beeld is perfect voor herkenning.

De tripod holder.

De optionele tripod biedt extra comfort tijdens het vliegen. U kunt hier de thermische LCD en DJI controller op bevestigen. Deze kunnen dan tevens worden opgeladen door de geintegreerde (drone) batterij houder

Zeer compleet

Wat is inclusief

Het systeem word zeer compleet geleverd, inclusief de volgende onderdelen:

[booking]

Prijzen:

FAQ

Voorwaarden voor verhuur bij DRONExpert Verhuur (onderdeel van Securo Europe B.V.)

 

 1. Verhuurproducten dienen door de huurder zelf opgehaald te worden bij DRONExpert in Schagen of Bentelo, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. Hierbij dient u een geldig Nederlands legitimatiebewijs, een geldig vliegbrevet (indien van toepassing) en een inschrijving KvK (bij verhuur aan bedrijf) overlegd te worden. Let op: een verblijfsvergunning en/of rijbewijs worden niet geaccepteerd.
 2. Verhuurproducten blijven ten alle tijden eigendom van Securo Europe B.V.
 3. De huurder dient minimaal 18 jaar oud te zijn.
 4. Wij behouden ons het recht voor om bij nieuwe klanten een borg te rekenen. De borg bedraagt minimaal 5x de daghuurwaarde (exclusief btw.) per gehuurd artikel.
 5. De betaalde borg wordt na verrekening van eventuele extra huur en / of schade, teruggestort op een Nederlands bankrekeningnummer. Wij kunnen de borg niet contant uitkeren. 
 6. Verhuurcontracten worden altijd op persoonsnaam uitgegeven. Borg en verhuurfacturen kunnen op bedrijfsnaam worden gezet. 
 7. Reserveringen zijn pas definiet na schriftelijke bevestiging van Securo Europe B.V.
 8. Maximaal 48 uur voor aanvang van de verhuurperiode kan de reservering nog via de mail geannuleerd worden. Bij te laat of verkeerd annuleren, zal één verhuurdag in rekening gebracht worden. 
 9. Een verhuurperiode is ten minste één huurdag, ook bij eerder retour brengen zal een gehele dag in rekening gebracht worden.
 10. De verhuurperiode loopt (bij ophalen) van 15:00 uur de dag voor de huurdag(en) tot 11:00 uur op de dag na de huurdag(en). (totaal 44 uur).
 11. De verhuurperiode gaat in op de dag ná het verzenden van het pakket tot en met de dag van het retour sturen van het pakket.
 12. Bij verzending wordt 35 euro exclusief btw in rekening gebracht. U ontvangt een retour etiket om het pakket verzekerd te retourneren. Deze kunt u afgeven bij een PostNL service punt.
 13. Bij te laat retourneren tot 24 uur wordt een volledige huurdag extra berekend. Indien er een verhuur wordt misgelopen door te laat retourneren zal ook die periode worden doorberekend. Bij langer dan 24 uur te laat retourneren, zullen alle halve dagen als hele dagen berekend worden. Uitzonderingen hierop zijn overmacht zoals vertraging bij PostNL in gebruik gemaakt wordt van verzenden.
 14. Bij het afhalen van het gehuurde, dient de klant de huurovereenkomst te tekenen en verklaart hij / zij door het zetten van zijn of haar handtekening dat het materiaal in goede en werkende staat is ontvangen. Indien gewenst kan de klant aanwezig zijn bij het testen van het gehuurde, om er zeker van te zijn dat het werkt ( eventueel in combinatie met eigen apparatuur ).
 15. De huurder is verantwoordelijk voor het deugdelijk gebruik van de gehuurde producten. Eventuele schades (reparatiekosten) en diefstal (nieuwwaarde vervangend product) zullen op de huurder worden verhaald. Verzekerd verhuren is niet mogelijk. Al onze huur-drones zijn geschikt voor ROC light operaties en/of ROC vluchten en zijn waar nodig voorzien van BvI en S-BvL (in overleg) . De huurder dient zelf zorg te dragen voor een WA en eventuele Casco Verzekering. 
 16. Bij schade of niet compleet retourneren van de gehuurde producten, zal de borg vastgehouden worden en eventuele reparaties, vervangingen en / of ontbrekende onderdelen hiermee verrekend worden. 
 17. Vooraf gemaakte afspraken zijn niet geldig totdat deze ook op het contract vermeld staan. Offertes zijn vrijblijvend en niet definitief. Zet en drukfouten zijn voorbehouden. 
 18. Indien er op enig moment getwijfeld wordt aan de kredietwaardigheid en zorgvuldigheid van de klant, kan Securo Europe B.V. besluiten, zonder overleg op elk willekeurig moment, om niet tot verhuur over te gaan of het borgbedrag te verhogen.
 19. Securo Europe B.V. is op geen enkele manier aansprakelijk voor gevolgschade, welke de klant of een derde mocht lijden, hieronder mede begrepen bedrijfsschade, milieuschade en immateriële schade. Evenmin is Securo Europe B.V. aansprakelijk voor de gevolgen van ongeoorloofd gebruik, waaronder in beslagname van het gehuurde wegens illegaal gebruik: alle kosten zullen op verhuurder verhaald worden.
 20. Deze voorwaarden zijn ten alle tijden onderhevig aan verandering en kunnen zonder notificatie vooraf veranderd worden. Voorwaarden zoals afgeleverd op de dag van de verhuur zijn definitief.

 

Jazeker, graag zelfs. Afhalen kan in Schagen of in Bentelo.

Onze voorkeur is afhalen, maar in nader overleg kunnen huur producten ook worden verzonden (documentatie mailen is nodig zoals bijvoorbeeld ID, contract etc.).

Ja, alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

De Vue Pro mount is in theory compatible met alle drone series van DJI. Echter dient er een modificatie te worden gedaan om de Vue Pro mount te kunnen bevestigen aan uw eigen drone. Er zal een bevestiging plaat en stroom kabel worden geplaatst op uw eigen drone. Gezien deze extra handelingen is de minimale verhuur periode 1 week.

De volgende drones zijn compatible:
– Phantom 3 
– Phantom 4
– Inspire 1
– Matrice 100