Breng uw land in kaart

Parrot Sequoia mount

NDVI is een sensor die agrariërs in staat stelt om de groei van hun gewassen met behulp van drones te monitoren.

NDVI kan daartoe multispectrale beelden maken in het infraroodspectrum. Die data stelt landbouwers onder meer in staat om te zien welke gewassen extra aandacht nodig hebben.

De Parrot Sequoia mount stelt u in staat om de NDVI Parrot Sequoia camera op uw drone te bevestigen. De Parrot Sequoia Mount is leverbaar als installatie voor eigen drone, maar tevens inclusief drone en vliegklaar voor gebruik.

Standalone oplossing.

Quickrelease

De Parrot Sequoia even niet meer nodig? Geen probleem, de mount is in een oogwenk te verwijderen.

Lichtgwicht van toepassing.

Lichtgewicht

De Parrot Sequoia mount is zeer licht van gewicht en de camera word tevens voorzien van lichtere kabels dan de originele. Dit resulteert in een optimale vliegtijd.  

Voeding

Stroomvoorziening

Voor optimale prestaties word de power kabel geïnstalleerd in de drone, zodat de mount zijn stroom toegediend krijgt via de drone batterij. Op deze manier is er optimale gewicht besparing en word een maximale vliegtijd gerealiseerd.

De Parrot Sequoia drone setup is compleet vliegklaar leverbaar, maar tevens ook als installatie voor eigen drone en/of camera. Het is raadzaam om de installatie van de voeding kabel uit te laten voeren door DRONExpert Nederland indien u kiest voor een ‘eigen installatie pakket’. Wenst u echter de installatie zelf uit te voeren dan kunnen we de Sequoia Mount eventueel voorzien van een eigen batterij zodat installatie eenvoudig zelf gerealiseerd kan worden (het gewicht van de Mount is dan wel wat hoger).

Veilig vervoeren.

Professionele flightcase

De Phantom 4 Pro 2.0 word gebruiksklaar geleverd. Het pakket word geleverd in een professionale flight case met een geintergreerde HUB voor het laden van 3 batterijen. De Phantom 4 Pro 2.0 is een compacte maar robuuste drone, wat hem een geschikte keuze maakt gebruik in de agrarische toepassing.

Pakket inhoud

Wat is inclusief

De Parrot Sequoia mount word standaard geleverd met de volgende inhoud:


Neem contact met mij op