Stevigheid en Stabiliteit

Thermal Gimbal 3

De nieuwe geupgrade TG3 thermische gimbal is er voor de professionale gebruiker. Deze gestabiliseerde thermische gimbal behoort tot èèn van de meest geavanceerde thermische systemen beschikbaar op dit moment.

GPS coördinaten

Geotagging

Optioneel kan de thermische gimbal worden uitgevoerd met een geotagger. Dit zorgt ervoor dat de radiometrisch opgenomen thermische fotos zijn voor zien van lengte en breedte graden.

Simultaan realtime thermisch en RGB beeld

Dubbele camera setup

De thermische drone setup is voorzien van dubbele camera’s (RGB/thermisch). Dit betekend dat u simultaan daglicht en thermisch beeld tot u beschikking heeft.

Het thermisch beeld is zeer geschikt voor detectie en het RGB beeld is perfect voor herkenning

Aanpasbare frequentie / Band / Power

Voor wereldwijd gebruik

Om de mount wereldwijd te kunnen gebruiken is de mount voorzien van een instelbare video transmitter. Zo kunt u zelf de volgende settings aanpassen:
preview

Geen extra batterijen nodig

Batterij voorziening

Voor optimale prestaties word de power kabel geïnstalleerd in de drone, zodat de mount zijn stroom toegediend krijgt via de drone batterij. Op deze manier is er optimale gewicht besparing en word een maximale vliegtijd gerealiseerd.

Het thermisch pakket is compleet vliegklaar leverbaar, maar tevens ook als installatie voor eigen drone en/of camera. Het is raadzaam om de installatie van de voeding kabel uit te laten voeren door DRONExpert Nederland indien u kiest voor een ‘eigen installatie pakket’.

Wenst u echter de installatie zelf uit te voeren dan kunnen we de thermische Mount eventueel voorzien van een eigen batterij zodat installatie eenvoudig zelf gerealiseerd kan worden (het gewicht van de Mount is dan wel wat hoger).

Post-processing, rapportage en gecalibreerde temperatuur meting

Radiometrische opnames

Kiest u voor een radiometrische camera, dan heeft elke pixel een gecalibreerde temperatuurs waarde. U kunt de thermische opgenomen foto’s achteraf analyseren met FLIR Tools en hier rapportages mee genereren voor bijvoorbeeld uw opdrachtgever.
4 Automatic Hotspot

Sneller waarnemen met

DRONExpert Automatic hotspot detection

In veel toepassingen onmisbaar: de DRONExpert Automatic Hotspot Detection.

Wanneer het contrast van de temperaturen dicht bij elkaar ligt, dan is het snel detecteren van een object met thermisch beeld zeer lastig (zie foto links), met de DRONExpert Automatic Hotspot Detection krijgt u direct een melding in uw display wanneer er een hotspot wordt gedetecteerd door uw thermische camera, dit is mogelijk door meting op basis van temperatuurwaarde in de pixel. De drempel waarde van deze functie is naar wens instelbaar, zodat bijna elk gewenst object gedetecteerd kan worden.

Deze functionaliteit is onmisbaar voor Search and Rescue maar ook inzetbaar bij het zoeken naar dieren in het wild, vogels en eieren of bij industriële inspecties en zonnepanelen controle.

Realtime GPS hotspot informatie

GPS Automatische Hotspot Detectie

Deze functie is identiek aan de reguliere ‘Automatische Hotspot Detectie’, echter middels de ‘GPS Automatische Hotspot Detectie’ worden tevens de realtime GPS coördinaten weergegeven van de gemeten hotspot.

Op deze manier heeft u bijvoorbeeld bij ‘Search and Rescue’ direct de realtime GPS coördinaten van de persoon.

remote

Thermische controle onder je vingertoppen

LCD FLIR touch remote control

De thermische gimbal is voorzien van een LCD touch remote control, waarmee u de FLIR camera op afstand volledig kunt bedienen.

Deze LCD touch remote control unit is onmisbaar voor professionele toepassingen. Enkele functies wat u met de LCD touch control unit op afstand kunt bedienen:

* = Enkel met radiometrische camera’s.

Wissel de thermische setup tussen verschillende drones

Quickrelease systeem

Indien u de thermische gimbal niet nodig heeft, dan kunt u het systeem eenvoudig demonteren middels het quickrelease schuifsysteem.

Heeft u een andere drone ook voorzien van de quickrelease schuif mount, dan kunt u de thermische gimbal eenvoudig tussen deze drones wisselen.

Omdat je niet altijd overal kunt vliegen

Drone / Handheld / Photopole

In de praktijk kunnen er zich situaties voordoen dat voor een thermische scan een drone niet mogelijk is.

Denk bijvoorbeeld aan ‘no-fly zones’ of binnenpandige inspectie. Voor dit soort situaties kunt u de TG3 thermische gimbal overzetten op een Photopole of Handheld.

De TG3 is dus te gebruiken voor op een drone, photopole en handheld.

DSC01633
vueProR-product-frontView

Toepasbaar op verschillende drones en camera's

Gemaakt voor diverse UAV's en camera's​

De TG3 thermische gimbal is toepasbaar op verschillende merken en modellen drones. Voor de volgende drones kunnen we de 3in1 thermische gimbal leveren:

De camera modellen die gebruikt kunnen worden op de thermische gimbal zijn als volgt:

Datasheet/specifications TAU2 pdf

Datasheet/specifications VUE PRO R pdf

De tripod holder.

De optionele tripod biedt extra comfort tijdens het vliegen. U kunt hier de thermische LCD en DJI controller op bevestigen. Deze kunnen dan tevens worden opgeladen door de geintegreerde (drone) batterij houder


Neem contact met mij op